top of page

CJ RIDERS SPOOKY HALLOWEEN PARTY! Group

Public·10 members

Buyumek Istiyorum Yukle

Trendyol cüzdanıma yeniden para yüklemek istiyorum ama sadece hediye çeki kullanmak gerekiyor, kart ile yükleyemiyorum yetkili olanların bana geri yanıt vermesini istiyorum en kısa sürede bu hatanın düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum. Yoksa yeni bir durum mu bu artık para yükleme kald...

Buyumek Istiyorum Yukle

Trendyol cüzdanıma para yüklemesi yapamıyorum. Yeni güncellemelerle o kısım kalkmış. Sadece hediye çeki ile yükleme kısmı gözüküyor. Yani yükleme yapmak imkansız hale gelmiş. Bir an önce düzelmesini istiyorum. Bu durum Alışveriş yapmamı engelliyor...

Trendyol cüzdanıma para yükleyemiyorum. Sadece hediye çeki ile yükleme yapabilir diyor. Buna lütfen çözüm bulun. Yoksa Trendyol'u kullanımı bırakacağım. Elit üye olduk. Ama cüzdan kapamak nedir? Buna acil bir çözüm gelsin. Trendyol'a tekrardan para yükleyip kullanmak istiyorum, yoksa üyeliğimi iptal...

Benim Trendyol cüzdanımda bir miktar para var ve ben yeniden para yüklemek istiyorum ama sadece hediye çeki kullanmak gerekiyor kart ile yükleyemiyorum yetkili olanların bana geri yanıt vermesini istiyorum en kısa sürede bu hatanın düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page